maanantai 31. lokakuuta 2011

Melkein unohdettu missio

Valitettavasti kaikkien todellisten ja fiktiivisten kiireiden takia on blogini päivitys jäänyt huomiotta. Sitä on nähty useampia ravintoloita, tehty erilaisia ja erikoisia herkkuja, maisteltu oluita ja viinejä sekä keskitytty kaikenlaisiin muihin aktiviteetteihin.

Pahoitteluni.

Joka tapauksessa on pakko mainita Tallinnan vanhassa kaupungissa toimiva ravintola nimeltä Rae, jossa vierailin 20. lokakuuta. Upeaa ruokaa loisteliaalla hinta-laatu-suhteella! Naudan sisäfilettä on tarjolla 17,90 euron hintaan + 2,90 lisukkeet. Annoksien esillepano on kaunista, mutta tärkeimpänä seikkana vaikuttaa silti olevan kylläinen ja tyytyväinen asiakas.

Ravintola ei pyöri ainoastaan pihvien varassa vaan tarjoalla on myös todella ruokaisia salaatteja, keittoja, pastaa sekä muita lihaherkkuja. Hyvää ruokaa ja viinejä arvostava ruokailija tulee yllättymään positiivisesti laskun saatuan summan pienuuden suhteen. Voi siis vielä hyvin mielin täyttää vatsalaukkua ylimääräisellä juotavalla, joko samassa ravintolassa tai jatkaa eteen kohti vanhan kaupungin muita kuppiloita.  

Suosittelen paikkaa jokaiselle, joka jättää pihvin Suomessa tilaamatta sen korkean hinnan takia.

1 kommentti:

  1. Hienoa, että maltoit tulla naapurista kuitenkin vielä kotiin. Tänään pitäisi vielä postata seuraava tehtävä:

    Esittele vähintään kaksi julkista some-sovellusta. Perustele valintasi ja pohdi, miten niitä voitaisiin hyödyntää työelämässä. Jos kokeilit sovellusten käyttöä, jaa kokemuksesi.

    Työelämän tilalle voit asettaa pihvit tai muut makunystyröitä hivelevät nautinnot.

    VastaaPoista